Claudette Beauty
Permanente make up HeerhugowaardClaudette Beauty  

Ik ben Claudette Koot, ik werk met ontzettend veel plezier in mijn mooie salon in Heerhugowaard. Ik ben Permanente make-up specialist. Gespecialiseerd in verschillende technieken om de mooist passende wenkbrauwen , eyeliners of mooi ingekleurde lippen speciaal voor jouw te maken, jij bent bij mij aan het juiste adres! 

Bij mij maakt het niet uit welke wenkbrauw behandeling je wilt, de prijs is hetzelfde,

je weet vooraf vaak niet wat jouw beste past.

Heb je vragen stuur me gerust een foto voor advies welke techniek bij jouw past, dit kan per mail of app of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek..........je kan ook direct een afspraak maken, ik bespreek sowiezo vooraf wat de mogelijkheden zijn !

Uiteraard staan service, deskundigheid en hygiëne bij mij voorop en volg ik zeer regelmatig masterclass trainingen om mezelf te blijven verdiepen om de laatste trends aan te kunnen bieden.


 

Ik zie zoveel mooie vrouwen die er prachtig uitzien maar een krachtige uitstraling missen en daarom dagelijks hun wenkbrauwen tekenen en soms zelfs dat niet eens en geloof me vergis je niet in ¨De kracht van de wenkbrauwen¨

Herken jij je hierin?

*Heb jij geen volle wenkbrauwen, of zijn ze te kort?

*Mis je haar en zitten er gaten in je huidige wenkbrauwen, of zijn ze ongelijk?

*Vind jij je wenkbrauwen te dun of vind je de vorm niet oké,  zijn ze te ligt van kleur?

*Ben jij het zat om ze iedere dag te moeten inkleuren, en halverwege de dag kom je er achter oeps.......je wenkbrauwen zijn weg! of het lukt je gewoon niet om ze gelijk te krijgen? 

Maak dan een afspraak, in 2 behandelingen ben jij van je probleem af, ik zorg ervoor dat we een prachtig passende uitstraling creëren waar jij je zelfverzekerd bij voelt en er in ieder geval een zorg minder is!

Het is mogelijk om online een afspraak te boeken, is er nog twijfel? maak dan een afspraak voor een Gratis adviesgesprek dat kan hier op de pagina links onder zit een roze knop, dan zie ik je snel!

Mailen kan naar info@claudettebeauty.nl 

Bellen of Appen naar 0620819280

 
E-mailen
Bellen
Info