fineline tattoo heerhugowaard

fineline tattoo nemen

fineline tattoo artiest heerhugowaard

Naast permanente make-up zet ik tegenwoordig ook fineline tattoos in mijn salon in Heerhugowaard. Fineline tattoo is een sierraad voor op het lichaam!

Wat is een fineline tattoo?

Een fineline tattoo is een tattoo met hele dunne fijne lijntjes die gemaakt wordt in een minimalistische stijl. Een ‘normale’ tattoo heeft vaak dikkere lijnen. Hierdoor ziet een normale tattoo er altijd wat grover uit in vergelijking met een fineline tattoo. Een fineline tattoo kan bestaan uit alleen maar dunne lijnen, maar er kan ook een combinatie gemaakt worden van hele dunne lijnen naar iets dikkere lijnen. 

Een fineline tattoo kan van alles zijn: je kunt een afbeelding kiezen. Graag wel vooraf even overleggen!

Het voordeel van een fineline tatoeage is dat het minder pijn doet dan een normale tatoeage, omdat de naald iets dunner is. Ook ziet een fineline tattoo er veel subtieler uit!

Claudette Beauty heeft een vergunning van de GGD voor het zetten van permanente make-up. U kunt dit controleren op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Deze vergunning geeft aan dat Claudette Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

ggd keurmerk 

wat kost het?

Voor een tattoo hanteer ik een starttarief van 75,-. Dit geldt voor alle tatoeages, dus ook voor de mini-tattoos. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het ontwerp, het formaat, de plek op het lichaam en de tijd die ik nodig heb om de tattoo te zetten. Als je al een tattoo in je hoofd hebt, kun je deze naar mij toesturen. Dan kan ik de prijs van de fineline tattoo voor je kan bepalen. 

Stuur je gewenste afbeelding naar info@claudettebeauty.nl

Of via WhatsApp.

waar moet je rekening mee houden?

Welke voorzorginstructies moet ik volgen?

Neem 24 uur voor de behandeling geen:

Alcohol

Koffie

Drugs

Aspirine  of andere bloedverdunnende medicatie

Dit kan er voor zorgen dat je meer gaat bloeden tijden het tatoeëren. Dit kan de kwaliteit, de tatoeage en het genezingsproces op een negatieve manier beïnvloeden.

Ben je zwanger of geef je nog borstvoeding?

Helaas is het dan niet mogelijk om getatoeëerd te worden. Er is te weinig bekend over de gevolgen hier van. Stel je afspraak daarom uit. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Zit je aan de antibiotica?

Slik je antibiotica of heb je deze in de afgelopen 10 dagen geslikt? Ook dan is het niet mogelijk om getatoeëerd te worden.

nazorg

Nee, niet tijdens het genezingsproces. Vermijd de eerste 2 (het liefst 4) weken daarom:

  • Directe zon op de tattoo
  • De zee
  • Het zwembad
  • De sauna
  • De zonnebank

Doe je dit wel? Dan kan dit er voor zorgen dat de tattoo slecht geneest, minder intens van kleur blijft of zelfs ontstoken raakt.

Doe je dit wel, zorg er dan voor dat de tattoo niet bezweet of vies wordt.

Fineline tattoo ideeën

fineline tattoo claudettebeauty
Claudette beauty | Permanente makeup
fineline tattoo claudettebeauty
Fineline tattoo Claudettebeauty Heerhugowaard