Faux freckles heerhugowaard

Faux freckles

semi permanente faux freckles

Sproetjes zijn op het moment helemaal hot en super schattig! 
Sproetjes behoren tot 1 van de 7 schoonheden ze geven de huid een natuurlijke glow. 

Lees op deze pagina meer over wat de behandeling van Faux Freckles inhoudt en wat je mag verwachten.

Wat zijn faux freckles?

Faux Freckles is een semipermanente make-up behandeling. Er worden sproetjes getatoeëerd in je gezicht.  Dit betekent dat je er ongeveer 6 maanden tot 1,5 jaar plezier van hebt, maar langer kan ook. Als je veel in de zon zit (zonder bescherming) dan bestaat de kans dat ze eerder vervagen. Als je ze niet jaarlijks laat bijwerken dan zullen ze ook weer verdwijnen.

Behandeling permanente Faux Freckles Heerhugowaard

Faux Freckles worden met een tattoo machine geplaatst. De behandeling is voelbaar, maar niet pijnlijk!

Faux Freckles zijn er in allerlei kleuren, vormen en kunnen verspreid of dicht bij elkaar gezet worden.
Helemaal naar jouw smaak en wens. Ga je voor heel veel sproetjes of voor een natuurlijk resultaat?

Ik kijk naar jouw huid om te bepalen welke pigmenten het mooist passen bij jou. Ik werk oppervlakkig, want je wilt namelijk niet dat je sproetjes lijken op mee-eters! De mooiste sproetjes ontstaan door laagjes op elkaar en door diepte te gebruiken d.m.v. verschillende kleuren te gebruiken.

Voor de behandeling worden de wensen besproken en een intake formulier ingevuld en getekend. Daarna zal ik de sproetjes voortekenen. De Faux Freckles worden rond de neus en wangen aangebracht. Wanneer je tevreden bent met het design begin ik met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Na de behandeling neem ik de nazorg instructies met je door voor het beste resultaat.

Nazorg instructies

Na de behandeling moet je rekening houden met de volgende zaken:

  • Je mag niet pulken aan de korstjes
  • 1 week niet sporten
  • Niet zonnen of onder de zonnebank
  • Niet zwemmen
  • Geen make-up op de huid dragen 

Na 6 weken volgt er een touch-up behandeling, omdat zo’n 50% van de sproetjes zullen verdwijnen. De kosten van de touch-up behandeling zitten bij de behandeling prijs inbegrepen.

De behandeling wordt niet uitgevoerd wanneer je:

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Bloedverdunners gebruikt
  • Als je huidproblemen hebt zoals psoriasis, eczeem of andere uitslag in het gezicht.
  • Als je een kuur met Roaccutane gestart of net afgerond hebt (acne behandeling)
faux freckles heerhugowaard
faux freckles heerhugowaard

Adviesgesprek bij claudettebeauty

Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Er wordt begonnen met het bespreken van je wensen en er is tijd om vragen te beantwoorden die er kunnen zijn naar aanleiding van de informatie en gezondheidsverklaring die je van mij krijgt. In deze verklaring staat wanneer er wel of juist niet semipermanente make-up gezet mag worden en waar je bijvoorbeeld rekening mee moet houden.

 

De behandelingen gaan als volgt: 

Ik begin met de vorm voor te tekenen en we bekijken samen wat er bij jou het mooiste staat. De kleur wordt bepaald door je huidtype (en haarkleur). Hierna breng ik pigment op de huid aan, zodat de uiteindelijke kleur al zichtbaar wordt. Ik begin pas met de behandeling als we allebei tevreden zijn.

Na afloop zie je gelijk het resultaat en bespreken we de nazorg van jouw semipermanente make-up. De nazorg is heel belangrijk als je een goed en mooi genezen resultaat wilt. Je krijgt een nazorg formulier mee en de tweede behandeling wordt meteen ingepland.

Claudette Beauty heeft een vergunning van de GGD voor het zetten van permanente make-up. U kunt dit controleren op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Deze vergunning geeft aan dat Claudette Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

ggd keurmerk