Permanente make-up heerhugowaard

Permanente make-up

semi permanente make up

Semipermanente make-up is de ideale oplossing voor:

 • Als je weinig/geen wenkbrauwhaar hebt
 • De vorm niet is zoals je zou willen
 • Je wenkbrauwen ongelijk zijn
 • Je lippen niet vol/symmetrisch genoeg zijn
 • Als je een grotere oogopslag wil d.m.v. eyeliner
 • Als je een levensstijl hebt waarin make-up gewoon niet handig is

Wat is semi permanente make-up?

Voordelen permanente make-up

Iedereen heeft wel iets beters te doen dan elke dag opnieuw je wenkbrauwen/eyeliner/lippen te tekenen. Met semipermanente make-up hoef je dit niet meer te doen en zijn zowel de vorm als kleur altijd perfect.

Behandeling permanente make-up in Heerhugowaard

De behandeling is voelbaar, maar echt niet pijnlijk. Samen bepalen we de beste techniek, mooiste vorm en kiezen we de juiste kleur voor jou. Het hele traject ga ik stap voor stap met je doorlopen. Na zes weken volgt er altijd een tweede behandeling om jouw semipermanente make-up perfectioneren. Hierna kom je voor de derde keer terug om alles te controleren. Zo ben ik er zeker van dat jij blij bent met het resultaat. Bij de laatste ronde epileer ik jouw wenkbrauwen nog een keer.   

Ik vind het super om te zien wat voor effecten semipermanente make-up heeft op mijn klanten. Ze worden er vaak zelfverzekerder van, de ogen spreken meer en voor de wat oudere dames werkt het verjongend.

Diensten permanente make-up

Er zijn verschillende technieken waaruit je kan kiezen: powderbrows, ombrebrows, lippen pigmenteren, lip lijn tatoeëren, eyeliner (infralash/deepliner) en de shadow eyeliner. Voor iedereen heb ik de juiste techniek en oplossing!

soorten permanente make-up behandelingen

Permanente make-up claudettebeauty

Powderbrows / Ombrebrows

Bij deze techniek is de verloopt de wenkbrauw van licht naar donker. Het begint licht bij de aanzet en wordt bij de staart donkerder. Deze techniek wordt ook wel Ombrebrows genoemd en is perfect voor jou als je strakke wenkbrauwen wilt met een luchtige aanzet.

Als er gekozen wordt voor de Powderbrows dan is de techniek zachter. Het genezen resultaat is ideaal voor klanten die de wenkbrauwen subtieler en minder uitgesproken willen. Beide behandelingen duren ongeveer 2,5 uur. 

permanente makeup heerhugowaard

Combibrows hairstrokes/powder

Deze techniek is een combinatie van de Hairstrokes en Powderbrows. Door Hairstrokes te maken met poeder effect resulteert dit in meer diepte van de wenkbrauwen. Het resultaat van deze techniek is heel natuurlijk. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur.

Claudette beauty | Permanente makeup

Infralash

De Infralash is een subtiele eyeliner die gezet wordt tussen de wimper haartjes om de wimpers voller te laten lijken. Deze techniek neemt het ‘blote billen gezicht’ weg. Er kan gekozen worden om de Infralash boven, onder of op beide oogleden te plaatsen. De duur van de behandelingen is tussen de 75 en 150 minuten. 

Permanente make-up claudettebeauty

Permanente eyeliner

De Eyeliner is een Infralash die ook gezet wordt op het ooglid met een strakke lijn en wing. Er kan ook gekozen worden om de Eyeliner te laten zetten zonder wing. De Eyeliner kan ook gezet worden op het onderste ooglid tussen de haartjes. De behandeling duurt tussen de 75 en 180 minuten.

De permanente eyeliner wordt alleen gezet met kleine wing of zonder wing. Brede eyeliners zet ik niet!

Permanente make-up claudettebeauty

Permanente shadow eyeliner

Een shadow eyeliner is een soft shadow effect op het ooglid alsof je oogschaduw op hebt dit is een zacht effect zonder harde lijnen en kan subtiel en aanwezig worden geplaatst. Shadow eyeliner €300,- Duur van de behandeling 180 minuten.De Shadow Eyeliner is een techniek die een soft shadow effect op het ooglid geeft. Het lijkt net of er ogenschaduw is aangebracht. Deze techniek heeft geen harde lijnen en kan zowel subtiel als aanwezig worden geplaatst. De behandeling duurt ongeveer 180 minuten.

Claudette beauty | Permanente makeup

Lippen en lip lijn

Het tatoeëren van de lippen is ideaal wanneer je een minimale correctie wil of niet tevreden bent met de kleur van je lippen. Het resultaat blijft 1 tot 2 jaar mooi. Om het mooiste resultaat te behouden, raad ik het aan om je lippen te laten bijwerken wanneer de kleur gaat vervagen.

Direct na de behandeling is de lipkleur aanwezig, maar deze neemt nog met 50% af in de loop van de tijd. Het resultaat is een zachte kleur.

Voor het lipgloss effect zijn meestal twee behandelingen voldoende. Dit verschilt per huidtype. Bij de Full lips techniek worden de lippen volledig ingekleurd en deze behandeling duurt ongeveer 180 minuten. Bij de Lip Contour worden je lippen omlijnd en deze behandeling duurt 120 minuten.

IK BEHANDEL JE NIET ALS JE OOIT EEN KOORTSLIP HEBT GEHAD!

Adviesgesprek bij claudettebeauty

Het adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Er wordt begonnen met het bespreken van je wensen en er is tijd om vragen te beantwoorden die er kunnen zijn naar aanleiding van de informatie en gezondheidsverklaring die je van mij krijgt. In deze verklaring staat wanneer er wel of juist niet semi permanente make-up gezet mag worden en waar je bijvoorbeeld rekening mee moet houden.

Touch up behandelingen

Om ervoor te zorgen dat jouw PMU mooi blijft, raad ik aan om je PMU jaarlijks bij te werken. Op deze manier kan je er zorgeloos van genieten. Er zijn verschillende opties waaruit gekozen kunnen worden:

 • Binnen 12 maanden: €100
 • Binnen 18 maanden: €150
 • Binnen 24 maanden: €200

Wil je een touch-up behandeling na 24 maanden? Dan hanteer ik de prijzen voor een volledige behandeling. Je kunt ook bij mij terecht in Heerhugowaard voor een touch-up behandeling met permanente make-up dat ergens anders is gezet. Als dit het geval is, dan is een adviesgesprek verplicht. Prijs is in overleg. 

De behandelingen gaan als volgt: 

Ik begin met de vorm voor te tekenen en we bekijken samen wat er bij jou het mooiste staat. De kleur wordt bepaald door je huidtype (en haarkleur). Hierna breng ik pigment op de huid aan, zodat de uiteindelijke kleur al zichtbaar wordt. Ik begin pas met de behandeling als we allebei tevreden zijn.

Na afloop zie je gelijk het resultaat en bespreken we de nazorg van jouw permanente make-up. De nazorg is heel belangrijk als je een goed en mooi genezen resultaat wilt. Je krijgt een nazorg formulier mee en de tweede behandeling wordt meteen ingepland.

Claudette Beauty heeft een vergunning van de GGD voor het zetten van permanente make-up. U kunt dit controleren op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Deze vergunning geeft aan dat Claudette Beauty werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

ggd keurmerk

Klein/deel behandelingen:

Naast de eerdergenoemde behandelingen, kun je ook bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

 • Waxen/epileren wenkbrauwen: €15
 • Verven wenkbrauwen: €15
 • Bovenlip waxen: €15
 • Kin waxen: €15