Over mij

claudettebeauty

Dit ben ik!

Ik ben Claudette Koot, ruim 7 jaar ben ik werkzaam als permanente make-up specialist in mijn salon. Ik heb 18 jaar een nagelstudio gehad en in januari 2020 heb ik besloten om mijn focus te leggen op het allerleukste beroep ever: permanente make-up specialiste.

Het is mijn passie om jou te voorzien van prachtige wenkbrauwen die passen bij jou, zodat jij stralend bij mij de salon verlaat.

Mijn dag kan niet meer stuk als ik weer een blije klant mijn salon uit zie lopen… Dan stuiter ik de rest van de dag, want daar doe ik het voor. Het maakt mij oprecht gelukkig.

Iedereen heeft een ander gezicht en daar horen ook andere wenkbrauwen bij.  Het hele proces gaat vanaf het begin in overleg, samen kijken we naar jouw wens en de mogelijkheden. Er zijn veel verschillende technieken. Welke past het beste bij jou? Dat gaan we samen bespreken! Dit geldt ook voor de kleur. Ik ga je daarbij helpen. Ik begin pas met de behandeling wanneer ik jouw goedkeuring heb, dit is een hele belangrijke stap naar een mooie zelfverzekerde uitstraling die jou heel veel tijd en frustratie zal besparen. Ik neem voor dit hele proces dan ook de tijd voor .

Onderschat nooit de kracht van wenkbrauwen… Ik heb voor jou de oplossing! 

Ook eyeliners en de lippen kun je door mij laten plaatsen. Ik vind het geweldig om Masterclass trainingen te volgen om zo up-to-date te blijven, zodat ik ook de nieuwste technieken kan aanbieden. Bij zowel de eyeliners als de lippen zijn er verschillende mogelijkheden. Het is maar net welk effect jij wilt bereiken! De lippen kunnen prachtig worden ingekleurd en gecorrigeerd waar nodig… Echt er is zoveel mogelijk. Heb je hier vragen over?  Ik vertel je er graag meer over tijdens een gratis adviesgesprek. Zo weet je direct wat er mogelijk is, maar mailen of bellen kan natuurlijk ook. Neem ik niet op? Dan ben ik waarschijnlijk aan het tatoeëren en kun je een bericht inspreken.

Tot snel! Ik heb nu al zin je te ontmoeten…

Liefs,

Claudette

 

kom langs in mijn salon

openingstijden:

bekijk mijn instagram voor inspiratie

@claudettebeauty

Claudette beauty | Permanente makeup
Claudette beauty | Permanente makeup
Claudette beauty | Permanente makeup
Claudette beauty | Permanente makeup